Snoeptaarten

On-line bestellen

Levering België en Nederland

Snoepogram

Een Snoepogram® is een snoepdoosje met een leuke, gepersonaliseerde foto en tekst dat in een mooie geschenkverpakking via de post wordt opgestuurd naar je vriend of vriendin je collega of je klanten, werknemers.

U kan hiervoor zowel een keuze van het snoep maken als de sticker die we afdrukken op een professionele printer geheel personaliseren (keuze foto's uit onze bibliotheek, uploaden eigen fotos', toevoegen eigen tekst, keuze van de verzenddag,...).

Aangezien het Snoepogram via de reguliere postkanalen wordt verstuurd (3 postzegels op elk snoepogram) kunnen we de prijs van dit originele geschenk laag houden (7.99 € alles inbegrepen), en dit zowel voor België als Nederland

Voor particulieren en kleine bestellingen raden we aan om via de website www.snoepogram.be of www.snoepogram.nl te bestellen. Voor bedrijven en marketingbureaus raden we aan om contact op te nemen met ons via klanten@snoepogram.be of telefonisch op 0032 01534.06.36.  Zij kunnen dan via de PC database bestanden en lay-outs doorgeven waardoor er een hoge graad van automatisatie kan gebeuren.

Dit product werd reeds meermaals door verschillende bedrijven gebruikt en dit in o.a. de volgende situaties

Gezien de flexibiliteit van het product en aangezien we het geheel in eigen beheer uitvoeren kunnen we vrij snel inspelen op nieuwe behoeften van onze klanten hiervoor.  Onze ervaring met dit origineel concept leert ons dat door de unieke combinatie van het snoep met de gepersonaliseerde etiket en dit alles verwerkt in een mica doosje in een mooie envelop, de klanten hun lekkere boodschap beter overkomt en ook een diepere indruk achterlaat.